GRONDBEWERKING, BEMESTING EN ZAAIEN

Frontmachine

Een frontmachine bespaart minimaal een werkgang, daarnaast spaart u de bestuurder, de machine en de bodem. De angst dat met een frontmachine de vooras van een trekker wordt overbelast is ongegrond. Het tegenovergestelde is het geval; Een frontmachine zorgt voor evenwichtige aslasten. Een frontgewicht is goedkoper? Alleen op het eerste oog! De trekker wordt dan kopzwaar en spoort vooraan diep in, dit betekent veel meer dieselverbruik, elke 1% dieper kost 10% meer energie, de rotorkopeg moet per hectare 150 ton meer grond in beweging brengen, dat zijn vele vrachtwagens vol!

Güttler is bedenker van de prismawals, een wals die zichzelf reinigt en zorgt voor een vast zaaibed van onderen en een los en kruimelig zaaibed van boven. De originele Güttler wals heeft zich in tientallen jaren tijd door en door bewezen, in vele landen is er al veel ervaring met Güttler frontmachines. Het optionele tandenvoorzetstuk werkt niet heel diep, de tanden breken alleen de koppen van de kluiten en de grote stukken worden gebroken zodat de nalopende wals optimaal kan verkruimelen en verstevigen. Güttler heeft het grootste programma aan frontpakkers van heel Europa.

Graslandverzorging GreenMaster

De Güttler systeemoplossing voor doorzaaien, herinzaai en inzaaien van grasland.

Flexibel en efficiënt: eggen, aandrukken en inzaaien, solo of gecombineerd. Voor grasland en akkerbouw, het jaarrond veelzijdig inzetbaar; doorzaaien, herinzaai en inzaaien van grasland. Voor eggen en beluchten, gewassen inwalsen. Uitstoeling stimuleren…

Leverbaar van 2,50 tot 7,70 meter werkbreedte.

In de werkplaats stonden diverse Guttlers machines gepresenteerd en konden bezoekers de machines zelf bekijken.  Een aantal machines staan nog bij Wolterink in de showroom. Kom ze gerust bekijken. Onze vertegenwoordigers staan u graag ter woord.

Op de website van Guttler Nederland vindt uitgebreide informatie over deze producten en uw voordelen.

kringloopwijzer hulpmiddelen info avond (3)

 

Demo machine

Wolterink heeft de beschikking over een eigen demo machine, de Guttler Greenmaster 300, kijk hier voor alle informatie over deze machine.