Güttler

Al meer dan 30 jaar is Güttler de innovatie marktleider op het gebied van bodemstructuur. Dat bewijzen de Güttler producten en de grote hoeveelheid patenten. Uw wensen in de akkerbouw en veehouderij staan daarbij op de eerste plaats.
Ons gezamenlijke doel is: langdurig hoge opbrengsten met een maximale efficiëntie en het beste voor uw bodem.  Overtuig uzelf van onze prestaties!

Wolterink Beltrum is dealer van Güttler voor de gehele Achterhoek en Liemers.

Het Duitse Güttler is vanaf 2014 zelfstandig werkzaam in Nederland  en heeft in Wolterink Beltrum een sterke dealer gevonden voor de regio Oost-Gelderland.guttler dealer wolterink beltrum
De kwaliteitsproducten van Güttler passen uitstekend bij de strategie van Wolterink want Wolterink Beltrum legt juist de focus op kwaliteitsproducten. Wolterink staat voor eerlijk advies, service en nazorg. Wolterink streeft daarmee naar lange termijn relaties met klanten, leveranciers en medewerkers om daarmee de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Melkveehouders stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit en kwantiteit ruwvoer per hectare. Met de graslandverzorgings
machines van Güttler kan door boeren en loonwerkers netto veel geld worden verdiend: Met de wiedeg in 1 werkgang egaliseren, het onkruid en slechte grassen verwijderen, graszaad bijzaaien en in de bodem werken met de Güttler prismawals.

Met de machine kan ook groenbemester, graan en klaver worden gezaaid of  grasland nieuw worden ingezaaid.
Of direct na de maisoogst de maisstengelboorder bestrijden en eventueel direct groenbemester inzaaien.

De rol kan eenvoudig worden afgekoppeld en apart worden gebruikt om bijvoorbeeld een zaaibed te maken, guttder dealer achterhoek wolterink beltrum groenbemester te vernietigen of achter de kopeg de kluiten aan te drukken. Güttler heeft ook veel machine voor de akkerbouw bijvoorbeeld Europa’s grootste programma aan frontpakkers, rollen in de kopeg en een 5-balkige cultivator, eventueel met zaaiopbouw.

Links naar meer info over Guttler

Ga hier naar de Guttler demo

De Güttler Avant 56 SX is een frontpakker met cultivator

Guttler brengt oplossing  voor maisstengelboorder

Uitleg werking Greenmaster door Henri Wenting 

Guttler in blad Trekkerweb

 

 

 

Neem gerust contact op met onze vertegenwoordigers: Rob Domhof en Henri Wenting.

Actuele info over Güttler:

Website Güttler Nederland

Facebook Güttler Nederland
guttler voor achterhoek en liemers dealer wolterink beltrum