HUSQVARNA

900x250-summer
250x250-walk-behind-mowers 250x250-riders 250x250-brushcutters
250x250-battery 250x250-blowers 250x250-chainsaws
250x250-hedge-trimmers

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husqvarna dealer in de Achterhoek

Husqvarna werkt uitsluitend met een netwerk van geselecteerde dealers. Dit betekent voor u de garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Er zijn een aantal belangrijke redenen waarom Husqvarna kiest voor service dealers als lokale vertegenwoordigers. Een service dealer heeft zowel de ervaring en de kennis om de handel van binnen en van buiten te kennen.  Of u nu een Tuinbezitter met tuinieren als hobby tuinieren of een professionele aannemer bent, of u werkt in het bos of in de bouwsector, u kunt rekenen op professioneel advies van de dealer.

In feite is dit net zo belangrijk voor ons als voor u: wij delen het belang dat de gereedschappen die u gebruikt ook de gereedschappen zijn die het meest geschikt zijn voor uw specifieke werk. Verder weten we dat machines de nodige aandacht verdienen: service en onderhoud voor optimale prestaties jaar in jaar uit.  Uw regionale dealer, Wolterink Beltrum, heeft hiervoor speciale opleidingen gevolgd, de juiste gereedschappen, onderdelen en middelen om alle Husqvarna machines te bedienen en te repareren.
Onze service is ons keurmerk.

Wolterink Beltrum levert  het gehele Husqvarna assortiment en heeft een grote voorraad aan Husqvarna machines, accessoires en onderdelen.

Daarnaast bent u voor onderhoud, reparatie en service bij Wolterink aan het juiste adres. Wij beschikken over eigen, gespecialiseerde monteurs.

 

Kijk hier voor meer informatie over de Husqvarna machines.