john deere handmaaiers

Met hun geavanceerde toepassingen en de simpele bediening zijn onze loopmaaiers een genot om te bezitten en te gebruiken.

Onder de verschillende handmaaiers van John Deere kunt u altijd de machine vinden die voldoet aan uw individuele eisen. Met geavanceerde technologie, zoals geforceerde grasopvang met TurboStar-aanzuiging en hoogwaardige gietaluminium maaidekken op een groot aantal modellen kunt u altijd vertrouwen op een perfect maairesultaat. Deze uitgebreide serie biedt een grote keuze in afmetingen, vermogen en extra functies. Bovendien kunt u vertrouwen op ons gespecialiseerde dealernetwerk.

Loopmaaiers RUN-serie

Loopmaaiers RUN-serie

Ervaar de wereld van het efficiënte grasmaaien! De nieuwe John Deere RUN-modellen zijn zo gemakkelijk te gebruiken, dat uw tuin in een mum van tijd klaar is. Voor betrouwbaarheid en een altijd perfecte maaibeurt hoeft u niet verder te kijken.

RUN 41
RUN 46
RUN 51

Loopmaaiers Select-serie

Loopmaaiers Select-serie

De loopmaaiers uit de Select-serie van John Deere zorgen telkens weer voor een perfect resultaat – en ook voor grote wendbaarheid, zodat uw werk snel klaar is. Het eersteklas TurboStar-maaisysteem levert een ongekende maaikwaliteit.

40 cm werkbreedte
43 cm werkbreedte
47 cm werkbreedte
54 cm werkbreedte

Mulchmaaiers

Mulchmaaiers

Natuurlijke meststoffen, zoals gemaaid gras, zijn de moderne, intelligente manier om gazons
weelderig en gezond te houden. Wij bieden optionele mulchkits voor bijna al onze loopmaaiers, naast de JS-serie, die specifiek bedoeld is voor mulchen.

JS63V
JS63VC

Elektrische maaiers

Elektrische maaiers

Als u het leven graag simpel houdt, is een elektrische grasmaaier van John Deere iets voor u. De eenvoudige bediening, het robuuste maaidek en het TurboStar maaisysteem staan garant voor een fantastisch uitziende afwerking met minimale inspanning.

R40EL
R43EL

Verticuteerders

Verticuteerders

Maak uw keuze uit elektrische modellen of machines op benzine in een verscheidenheid aan maten.

D31RE
D35RE
D38R