landbouw

Effectiviteit en rendabiliteit, hygiëne, functionaliteit en kwaliteit. Hoe veelsoortig de eisen ook zijn die worden gesteld aan de uw bedrijf zoals loonwerker,  veehouderij, varkenshouderij,  akkerbouw.

Voorbeelden:

Reinigen van tractoren, hakselaar, en werktuigen. Goed onderhoud is behoud van uw machine. Gebruik het juiste gereedschap. Ook voor het onderhoud van uw bedrijfsruimten zoals werkplaats en erf middels een veegmachines en het schoonmaken van uw kantine middels een schrobmachine, veegmachine of stoomreiniger.

Met innovatieve reinigings apparatuur kunt u aan al deze eisen voldoen. Wij weten dat elke investering jarenlang zonder strubbelingen moet functioneren, en dat inzake reiniging en hygiëne strenge normen en wettelijke verplichtingen moeten worden nagekomen om duurzaam succes op te leveren. Daarom bieden wij oplossingen om uw machines, installaties, stallen en gebouwen optimaal te beschermen en perfect te onderhouden. Met onze professionele apparaten en detailoplossingen kunt u bij de dagelijkse werkzaamheden op de beste resultaten vertrouwen. Eenvoudig in gebruik en sterk qua prestaties kunt u uw werkzaamheden probleemloos, veilig en efficiënt uitvoeren met behulp van de nieuwste  technologieën. En dat is belangrijk voor duurzaam succes.

Een hoge hygiënenorm – een onmisbaar bestanddeel van de professionele agrarische sector. Want gewaarborgde kwaliteit is de eerste stap naar een optimaal bedrijfsresultaat. Het regelmatig en grondig reinigen van de stal – met een grove reiniging als voorreiniging, desinfecteren, en ook een grove reiniging tussendoor – zijn een must om de dieren te beschermen tegen ziekteverwekkers en ongedierte. Met hogedrukreinigers en de innovatieve desinfectiesystemen voert u deze taak snel, eenvoudig, rendabel en effectief uit. Daardoor verkrijgt u niet alleen een verbeterde hygiëne en een gezonde veestapel, maar bespaart u vooral veel werkuren en dure medicijnen.