ROBOTMAAIERS

Hoe krijgt u moeiteloos een schitterend gazon ondanks slecht weer, steile hellingen en nauwe doorgangen ? Het antwoord: een robotmaaier van Husqvarna die in de afgelopen 20 jaar voortdurend is ontwikkeld en verbeterd.

Vanaf 1995 hebben we de Automower® robotmaaier verder ontwikkeld om te kunnen fungeren als uw betrouwbaarste partner in de tuin; een op alle fronten geteste, allround robotmaaier die altijd gebruiksklaar is. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we nu wereldwijd de toonaangevende leverancier zijn van robotmaaiers. Profiteer van onze uitgebreide ervaring en laat ons u helpen het meest geschikte model te vinden voor de omvang en de vorm van uw tuin, en natuurlijk voor uw persoonlijke wensen. Onze innovatieve techniek wijst vanzelf de weg.

Moeiteloos elk gazon maaien

Een gazon gezond houden kan een hele klus zijn. Met de robotmaaier wordt het gras vanzelf gemaaid, wanneer u maar wilt en zonder dat u er bij hoeft te zijn. De Husqvarna Automower® kan tot 6000 m² gazon maaien, onder alle weersomstandigheden, ook op ongelijk terrein en met hellingen tot 45%. Bij een obstakel stopt de maaier en kiest een andere richting. Het unieke maaisysteem zorgt voor betrouwbare resultaten, onder welke omstandigheden dan ook.

Een klein gazon moet even vaak worden gemaaid om er goed uit te zien. Gelukkig zijn er ook kleinere Husqvarna Automower®, uitstekend geschikt voor gazons tot 1800 m². Elke grasspriet wordt even zorgvuldig en behoedzaam gemaaid als met de grotere modellen.

Een maaier met IQ

Dankzij de vele hightech functies is de Husqvarna Automower® geschikt voor elke situatie. Met behulp van passagedetectie en ingebouwde hellingdetectie kan de robotmaaier ook lastig terrein aan en afhankelijk van het model dat u kiest, fungeert de GPS navigatie als wegwijzer.

U kunt het laadstation vrijwel overal plaatsen. De Husqvarna Automower® detecteert signalen op drie manieren: via het laadstation, de begeleidingsdraden of de begrenzingsdraad. Zo vindt de robotmaaier altijd zijn weg, zonder ongewenste sporen op het gazon achter te laten.

Zelfstandige hulp in de tuin

Leun ontspannen achterover, want u kunt erop vertrouwen dat uw Husqvarna Automower® het gras perfect maait, zelfs als u niet in de buurt bent. De weer sensor zorgt ervoor dat de maaibeurt wordt aangepast aan de groeisnelheid en het weer, terwijl de ‘Spot’ maaifunctie signaleert of het gras op een bepaald gedeelte langer is. U kunt de maaihoogte handmatig of elektrisch instellen, zodat het gras overal even lang – of kort – is.

Installatie en onderhoud

Aan de slag met de Husqvarna Automower® is eenvoudig. De video’s geven een eenvoudige, stapsgewijze procedure voor het installeren en onderhouden van uw Husqvarna Automower®.

 

Je koopt maar 1 keer een robotmaaier. Een juiste keuze nemen is dus van uiterst belang!

Tien weken lang zijn negen robotmaaiers in Zweden getest op basis van functionaliteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en design in relatie tot prijs. Husqvarna is de grote winnaar gebleken in zowel het hoge, als het lage segment van de markt met de modellen Husqvarna Automower 330X, Gardena R160 en R4

 

Bij Wolterink geloven wij in meer dan alleen de machine verkopen.   U ontvangt bij ons een duidelijke uitleg over het gebruik van de machine. Daarnaast helpen wij u op weg tav de installatie. Wij geven u tips en adviezen, mocht u er niet uit komen dan kan altijd een gespecialiseerde medewerker u bezoeken.

U bent van harte welkom!

 

Ja, neem contact met mij op over een Husqvarna robotmaaier.

Uw gegevens:Verzoek meer informatie over:
robotmaaier

Gelieve dit veld leeg te laten.

 

 

Lees ook:

Werkt de robotmaaier echt ?

Veel gestelde vragen over robotmaaiers

robotmaaier installeren

Automower