SERVICE TUIN EN PARK

Voor alle onderhoud, reparatie aan machines wordt gewerkt door vakbekwame monteurs. Daarnaast worden wij ondersteund door de leveranciers van onze dealerschappen.

Flexibiliteit en bereikbaarheid. U kunt ons, in geval van nood, 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken. U wordt altijd telefonisch te woord gestaan en en wordt actie ondernomen voor een spoedreparatie of een onderdeel dat u dringend nodig heeft.

Werkplaats (vast en mobiel). Door de beschikbaarheid van hightech hulpmiddelen zijn wij in staat om uw machines snel en vakkundig te repareren. Daarnaast beschikken wij over een aantal goeduitgeruste bussen die ook naar u toe kunnen komen.

Diagnoses, gesteld door de computer, zorgen voor snellere reparaties. Met het ServiceADVISOR-diagnosesysteem hebben John Deere servicemonteurs direct toegang tot de elektronica van uw trekker of machine en kunnen zij u adviseren en direct helpen eventuele problemen op te lossen, zodat de machine zo snel mogelijk weer klaar is om aan het werk te gaan.

Onderdelenlevering binnen 24 uur. Wolterink Beltrum houdt een groot aantal onderdelen en accessoires op voorraad. Daarnaast zorgt een gecomputeriseerde, wereldwijde onderdelenorganisatie zorgt ervoor dat minder courante onderdelen ook snel bij ons zijn – meestal binnen 24 uur.

jeroen geessink Jeroen Geessink verzorgt het onderhoud en reparatie van Tuin & Park machines en reinigingsmachines. service tuin en park wolterink beltrum Wolterink beschikt over een aparte werkplaats voor Tuin en Park machines en Reinigingmachines.