VOERMENGWAGENS

Uw dealer van BvL van Lengerich producten voor de Achterhoek, Liemers en gedeelte van Overijssel
Meer dan 145 jaar Bernard van Lengerich Gmbh & Co bewijzen dat traditie en innovaties perfect samengaan. De firma BvL van Lengerich werd in 1860 opgericht als landbouwmachinefabriek en heeft zich de laatste 50 jaar op de voertechniek gespecialiceerd. De laatste 30 jaar concentreert BvL zich op het ontwikkelen en vervaardigen van verticale voermengwagens en kan men vandaag
de dag een van de meest variant rijkste voermengwagenprogramma’s van Europa presenteren.

V-MIX extern ladende voermengwagen

Kwaliteit „Made in Germany”

Veelzijdigheid in het bouwen van voermengwagens met een overtuigende kwaliteit. De voermengers zijn in de groottes van 3,5 m³ tot 46 m³ verkrijgbaar. Bij BvL is elke mengwagen individueel op de behoeften van uw bedrijf afgestemd. Profiteer van onze 1000 varianten en informeer u hier over deze voermengwagens met de kwaliteit “Made in Germany”.  Meer informatie: klik hier.

V-MIX Fill zelfvullende voermengwagen

Kwaliteit „Made in Germany”

Profiteer van onze voermengwagens met eigen laadinrichting en extra snij-inrichting. Met slechts één machine kunt u alle werkstappen uitvoeren. Onze zelfvullende voermengwagens zijn als menger met één of twee vijzels verkrijgbaar en passen zich geheel aan de omstandigheden op uw boerderij aan. Kies hier of u een zelflader met laadinrichting en/of snij-inrichting wilt. Kwaliteit “Made in Germany” is u bij beide varianten van de mengwagen gegarandeerd. Meer informatie, klik hier.

Ruim 145 jaar BvL –Prestatie vanuit hartstocht!website bvl

De firma BvL van Lengerich werd in 1860 opgericht als landbouwmachine fabriek en heeft zich de laatste 50 jaar op de voertechniek gespecialiseerd. Meer dan 35 jaar fabriceert BvL kuilvoersnijders en kan daarnaast een van de variant rijkste voermengwagenprogramma’s.

Meer lezen ?

Homogeniteitsmeting op Bvl voermengwagens