Nieuws

John Deere

22 mei 2018

Uitnodiging John Deere maaidorsers en persen event. 31 mei 2018 in Dronten. Bekijk de verschillende John Deere maaierdorsers en persen en maak kennis met John Deere Agrarische Management oplossingen.  U bent van harte welkom.  Gaat u  31 mei naar Dronten toe? Dan verzoeken wij u om dit vooraf even aan ons kenbaar te maken. Stuur Lees meer..

Nieuwsbrief aanmelden

1 mei 2018

Vanaf eind mei gelden er nieuwe privacyregels in de EU.  Dit betekent dat u zich actief moet aanmelden  op onze mailings. Het is de bedoeling dat u niet te veel e-mails ontvangt.  De inhoud zal informatief zijn bijv:  bedrijfsnieuws, acties, productintroducties en uitnodigingen voor evenementen zoals een Show of een Open Dag.  Zonder uw inschrijving, mogen Lees meer..

John Deere

9 april 2018

John Deere gazonmaaiers en grasmaaier nu aantrekkelijk geprijsd in onze John Deere voorjaarsactie.    

John Deere olie

9 april 2018

John Deere olie actie: nu bij twee 20 liter emmers John Deere smeermiddelen, deze schroevendraaierset gratis. Bezoek ons aan de Grolseweg 17 Beltrum en maak gebruik van deze aanbieding.

Kuhn

30 maart 2018

Niet stilstaan tijdens de 1e grassnede ? Vervang op tijd de  onderdelen van uw Kuhn hooibouwmachine. Nu tijdelijk 10% korting op slijtdelen t.b.v. hooibouw machines (maaiers, schudders en harken).  Deze actie is geldig van 1 april tot 1 juni 2018.

Husqvarna

16 maart 2018

Bekijk hier online de interessante aanbiedingen van Husqvarna tuin & park machines. Met de Husqvarna voorjaarsactie 2018 begin je het jaar goed.  Wolterink Beltrum  heeft ook in het voorjaar van 2018 weer prachtige aanbiedingen op het gebied van park & tuin machines. Het merk Husqvarna heeft een flink aantal machines tijdelijk afgeprijsd tijdens deze voorjaarsactie om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te Lees meer..

100 jaar

14 maart 2018

Op 14 maart 1918 kocht Deere & Company voor 2,25 miljoen dollar de Waterloo Gasoline Engine Company. De Waterloo Boy met 12 pk werd de eerste trekker die het bedrijf produceerde. Het grootste succesverhaal in de agrarische machine industrie begon met de Waterloo Boy in de Verenigde Staten. Vandaag de dag is John Deere wereldwijd Lees meer..

Giant

12 maart 2018

Compacte wielladers winnen aan populariteit. Wielladers met een krachtbron onder 80 pk zijn in Nederland bezig aan een opmars. In het vakblad Bouwmachines stond onlangs een artikel dat Giant/ Tobroco een marktaandeel heeft van maar liefst 44%. Lees hier het artikel.

Aanbieding

8 maart 2018

Gierslang in de aanbieding! 6″: 4 meter of 5 meter ! Nú in onze shop te koop. Zolang de voorraad strekt.

Husqvarna Professional Roadshow

28 februari 2018

UITNODIGING: Husqvarna Professional Roadshow 2018 Husqvarna ontwikkelt zich op dit moment sterk op professional gebied. Denk hierbij aan o.a. de 500 series accu range, P500 serie frontmaaiers en de 500-series Automower®. Daarnaast de unieke professionele oplossingen zoals, Husqvarna Fleet Services, Automower® Pro en Husqvarna Financiële services. Tijdens deze dagen zullen we in gaan op de Lees meer..