Nieuws

Uitnodiging

13 juni 2017

Als Schuitemaker dealer voor de Achterhoek/ Liemers, nodigen wij u van harte uit om de Loonwerk Velddagen te bezoeken. Woensdag 21 juni en donderdag 22 juni 2017 worden voor de vierde keer de Loonwerk Velddagen georganiseerd. Na het gebleken succes in de vorige edities, waarin het een waar loonwerkspektakel was, belooft de editie van 2017 Lees meer..

John Deere

6 juni 2017

Excursie John Deere fabrieken. Op 21 en 22 November 2017 organiseert Wolterink een tweedaags educatieve busreis naar de John Deere fabrieken. Het betreft de trekkerfabriek in Mannheim en cabinefabriek en het onderdelenmagazijn in Bruchsal. Dinsdag 21 november 2017 vertrek vanaf Wolterink Beltrum Bezoek aan trekkerfabriek in Mannheim. John Deere Fabriek waar ca. 3.000 mensen werken. Lees meer..

John Deere

11 mei 2017

Vandaag afgeleverd deze mooie, nieuwe John Deere 6135R trekker aan maatschap Te Molder- Mesland uit Mariënvelde.  Namens het hele team van Wolterink heel veel (werk)plezier gewenst.

Afgeleverd

2 mei 2017

Vandaag was het een Feestdag voor de familie Te Brake uit Meddo. De nieuwe John Deere 6105 MC trekker met John Deere voorlader werd afgeleverd. Gelukkig was het schoolvakantie en konden de kinderen mee naar Beltrum om de trekker op te halen. Op de terugweg mocht zelfs ieder kind om de beurt een stukje met Lees meer..

Eliet

8 april 2017

ELIET heeft zich de specialiteit van een aantal nichemarkten eigen gemaakt, opgesplitst in de toepassingsgebieden: Groenafvalverwerking Versnipperaars ​Gazonaanleg en -onderhoud Verticuteermachines, Zaaimachines, Doorzaaimachines, Kantenbewerkers, Beluchter- en topdressers Afval ruimen Blazers en zuigers ​Sneeuw ruimen Eliet bouwt innovatieve en unieke machines voor de (semi-) professionele eindgebruiker. Meer informatie vindt u hier, in de productcatalogus van Eliet. Lees meer..

Giant shovels veelzijdig inzetbaar

2 april 2017

De Giant knikladers zorgen ervoor dat zwaar werk een stuk lichter en gemakkelijker wordt. Giant betekent een  breed assortiment aan wielladers, verreikers, teleschoopladers en skidsteer laders. Giant machines zijn onderhoudsvriendelijk en veelzijdig inzetbaar. Compact ontwerp. Nederlands fabricaat. GIANT KNIKLADERS & VERREIKERS zijn multi-functioneel toepasbaar op ieder bedrijf. Kwaliteit en specifieke eigenschappen GIANT KNIKLADERS & VERREIKERS beschikken allemaal Lees meer..

Zaaimachine

1 april 2017

Kuhn precisie zaaimachine Planter 3R  onlangs afgeleverd aan Loonbedrijf Eugelink in Eldrik.  Deze nieuwe Kuhn planter 3 R 12 rijige precisie zaaimachine is geschikt voor diverse groenten, soja, zonnebloemen, mais etc. Wij wensen Loonbedrijf Eugelink veel plezier met deze machine en we danken voor de goede ondersteuning.

Airco service

28 maart 2017

Veel trekkers zijn tegenwoordig voorzien van airco. Airco voor alle jaargetijden Werken in een machine met airco is heel comfortabel: in de zomer houdt de airco uw cabine koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen.  Airco kan dus in alle jaargetijden worden gebruikt. Een airco is niet alleen bedoel om de binnentemperatuur te Lees meer..

Husqvarna

20 maart 2017

Husqvarna Voorjaarsactie 2017.  Husqvarna biedt een volledig assortiment zoals zitmaaiers, riders, duwmaaiers, kettingzagen, robotmaaiers, accu machines, heggenscharen en meer voor zowel professionele gebruiker als voor de particulier.  Klik hier voor de voorjaarsfolder Grasmaaiers, zoals handmaaiers, zitmaaier en robotmaaiers, nu aantrekkelijk geprijsd tijdens de voorjaarsactie.  Husqvarna heeft een allround programma dus ook kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, trimmers Lees meer..

John Deere

14 maart 2017

John Deere tuintractoren en grasmaaiers nu aantrekkelijk gesprijsd tijdens de voorjaarsactie. Meer info over John Deere tuin en park producten of een andere vraag ? Bel 0544 – 48 1737 of stuur een email naar jeroen@wolterinkbeltrum.nl