Nieuws

John Deere

27 oktober 2017

John Deere 6145-6250R ,7R & 8R Brandstof garantie programma Speciale aanbieding BRANDSTOFBESPARING GEGARANDEERD OF UW GELD TERUG* BRANDSTOFGARANTIE Als u meer brandstof verbruikt dan door ons is vermeld, dan compenseren we het verschil. EFFICIËNTIEBONUS Als u minder brandstof verbruikt dan door ons is vermeld, dan betalen we u een bonus van 2x het verschil. 6R- Lees meer..

Kuhn

27 oktober 2017

Profiteer nú van deze unieke Kuhn actie.  Bestel een nieuwe Kuhn machine  en maak gebruik van aantrekkelijke rente vanaf 0,75%. Meer informatie? Bel onze vertegenwoordigers: Rob Domhof,  06-20034230 of Henri Wenting 06- 22 66 26 82.          

Husqvarna

13 oktober 2017

Profiteer nú van interessante aanbiedingen uit onze Husqvarna najaarsactie. Kettingzagen voor particulier en/of professioneel gebruik en bladblazers. Of wat dacht u van een frontmaaier met borstel ? Klik hier voor alle aanbiedingen.  

Lease

4 oktober 2017

Het leasen van machines komt steeds vaker voor. In het weekblad “Boerderij” van september 2017 stond hierover een interessant artikel. Klik hier om het artikel te lezen. Meer weten? Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar.

Vacature

9 september 2017

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben een vacature voor een chef werkplaats en een vacacture voor een monteur landbouwmachines.  Meer info via onderstaande links. vacature voor een chef werkplaats vacature voor  monteur landbouwmachines

Guttler

8 september 2017

In 1 werkgang het stoppelland lostrekken en inzaaien op de mais of tarwestoppel? Wij hebben de oplossing. Deze combinatie met een Güttler Avant 56 voorop en een Güttler greenmaster achter is het werk snel klaar. Ook is het de beste methode om de maisstoppels stuk te krijgen. Hierdoor kan de Europese maisstengelboorder niet overwinteren. Dorus Lees meer..

Boerenmarkt

7 september 2017

Dit jaar bestaat de Vereniging Agrarisch Natuurbeheer (VAN) Berkel & Slinge 20 jaar. Om dit te vieren is er op 17 september een boerenlandmarkt bij het kantoor aan ’t Brendeke 10 te Eibergen. Wolterink Beltrum is ook van de partij met diverse machines. 

Bandhark

25 augustus 2017

Tijdens de demonstratie bij Wolterink in Beltrum, toonde importeur Reesink Technische Handel  het prototype van de Kuhn Merge Maxx 950 bandhark. Rijsnelheid 20 km per uur en werkbreedte van 9,50 meter. Speciaal ontwikkeld voor bedrijven die capaciteit willen en zo min mogelijk vervuiling in het gewas. Vanaf 1 september beperkt beschikbaar. Op Agritechnica in Hannover Lees meer..

Succesvol

24 augustus 2017

Hooibouwdemo succesvol. Dinsdag 22 augustus j.l. heeft onder schitterende weersomstandigheden de Wolterink hooibouwdemo plaats gevonden.  De ongeveer 400 aanwezigen konden genieten van de machine’s van John Deere, Kuhn, Güttler, Schuitemaker en Holaras. Naast de gebruikelijke nieuwe tractoren waren ook de nieuwe John Deere C441R pers-wikkelaar en de John Deere 8300i hakselaar aanwezig. Er waren ook 3 Lees meer..

Husqvarna

18 augustus 2017

Husqvarna is hét A-merk voor machines voor bos, park en tuin zoals gazonmaaiers, zitmaaiers zoals riders (=frontmaaiers) en tuintractoren. En wat dacht u van robotmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers etc. Wist u dat er ook veel Husqvarna machines zijn die werken op hoogwaardige accu ? Kijk eens hier en laat u verrassen door de mogelijkheden. Daarnaast worden Husqvarna Lees meer..