Nieuws

Armklepelmaaier

12 juli 2018

De armklepelmaaier van Kuhn, de Agrilonger II, is voor vele toepassingen inzetbaar. Stefan Emsbroek vertelt u hier alles over in het onderstaande filmpje.

Pers

7 juli 2018

De KUHN FBP 3135 PERSWIKKELCOMBINATIE MET FOLIEBINDING IN ACTIE MET LOONBEDRIJF SCHARENBORG. De machine van het jaar 2018 in de categorie voederwinning. Deze Kuhn perswikkelcombinatie is machine van het jaar 2018 in de categorie voederwinning. Eugene Broshuis (loonbedrijf Scharenborg) is één van de eerste gebruikers die er mee werkt: “Deze perswikkelaar heeft foliebinding. Het voordeel Lees meer..

John Deere 5R

27 juni 2018

Compact heeft zich ontwikkeld. De nieuwe 5R zit boordevol vermogen en functies voor veelzijdigheid en comfort. Dit is de trekker voor alles wat u doet, en voor alles wat u ooit gaat doen. Eindelijk is er een lichte en wendbare trekker waarmee u tevens uw zware ladingen kunt tillen – achter u en voor u. Lees meer..

John Deere

9 april 2018

John Deere gazonmaaiers en grasmaaier nu aantrekkelijk geprijsd in onze John Deere voorjaarsactie.    

John Deere olie

9 april 2018

John Deere olie actie: nu bij twee 20 liter emmers John Deere smeermiddelen, deze schroevendraaierset gratis. Bezoek ons aan de Grolseweg 17 Beltrum en maak gebruik van deze aanbieding.

Kuhn

30 maart 2018

Niet stilstaan tijdens de 1e grassnede ? Vervang op tijd de  onderdelen van uw Kuhn hooibouwmachine. Nu tijdelijk 10% korting op slijtdelen t.b.v. hooibouw machines (maaiers, schudders en harken).  Deze actie is geldig van 1 april tot 1 juni 2018.

Husqvarna

16 maart 2018

Bekijk hier online de interessante aanbiedingen van Husqvarna tuin & park machines. Met de Husqvarna voorjaarsactie 2018 begin je het jaar goed.  Wolterink Beltrum  heeft ook in het voorjaar van 2018 weer prachtige aanbiedingen op het gebied van park & tuin machines. Het merk Husqvarna heeft een flink aantal machines tijdelijk afgeprijsd tijdens deze voorjaarsactie om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te Lees meer..

100 jaar

14 maart 2018

Op 14 maart 1918 kocht Deere & Company voor 2,25 miljoen dollar de Waterloo Gasoline Engine Company. De Waterloo Boy met 12 pk werd de eerste trekker die het bedrijf produceerde. Het grootste succesverhaal in de agrarische machine industrie begon met de Waterloo Boy in de Verenigde Staten. Vandaag de dag is John Deere wereldwijd Lees meer..

Giant

12 maart 2018

Compacte wielladers winnen aan populariteit. Wielladers met een krachtbron onder 80 pk zijn in Nederland bezig aan een opmars. In het vakblad Bouwmachines stond onlangs een artikel dat Giant/ Tobroco een marktaandeel heeft van maar liefst 44%. Lees hier het artikel.

Aanbieding

8 maart 2018

Gierslang in de aanbieding! 6″: 4 meter of 5 meter ! Nú in onze shop te koop. Zolang de voorraad strekt.