Nieuws

Vacature

9 september 2017

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben een vacature voor een chef werkplaats en een vacacture voor een monteur landbouwmachines.  Meer info via onderstaande links. vacature voor een chef werkplaats vacature voor  monteur landbouwmachines

Guttler

8 september 2017

In 1 werkgang het stoppelland lostrekken en inzaaien op de mais of tarwestoppel? Wij hebben de oplossing. Deze combinatie met een Güttler Avant 56 voorop en een Güttler greenmaster achter is het werk snel klaar. Ook is het de beste methode om de maisstoppels stuk te krijgen. Hierdoor kan de Europese maisstengelboorder niet overwinteren. Dorus Lees meer..

Boerenmarkt

7 september 2017

Dit jaar bestaat de Vereniging Agrarisch Natuurbeheer (VAN) Berkel & Slinge 20 jaar. Om dit te vieren is er op 17 september een boerenlandmarkt bij het kantoor aan ’t Brendeke 10 te Eibergen. Wolterink Beltrum is ook van de partij met diverse machines. 

Bandhark

25 augustus 2017

Tijdens de demonstratie bij Wolterink in Beltrum, toonde importeur Reesink Technische Handel  het prototype van de Kuhn Merge Maxx 950 bandhark. Rijsnelheid 20 km per uur en werkbreedte van 9,50 meter. Speciaal ontwikkeld voor bedrijven die capaciteit willen en zo min mogelijk vervuiling in het gewas. Vanaf 1 september beperkt beschikbaar. Op Agritechnica in Hannover Lees meer..

Succesvol

24 augustus 2017

Hooibouwdemo succesvol. Dinsdag 22 augustus j.l. heeft onder schitterende weersomstandigheden de Wolterink hooibouwdemo plaats gevonden.  De ongeveer 400 aanwezigen konden genieten van de machine’s van John Deere, Kuhn, Güttler, Schuitemaker en Holaras. Naast de gebruikelijke nieuwe tractoren waren ook de nieuwe John Deere C441R pers-wikkelaar en de John Deere 8300i hakselaar aanwezig. Er waren ook 3 Lees meer..

Hooibouwdemo

16 augustus 2017

Hooibouwdemo dinsdag 22 augustus as in Beltrum.  Locatie: Damweg/ Bosmansweg te Beltrum. Middagprogramma start om 14.00 uur.  Avondprogramma start om 19.00 uur. Deze keer zal er nog groter uitgepakt gaan worden met het programma van John Deere, Schuitemaker, Kuhn, Holaras en Güttler. Op het terrein van 10 hectare zal alles tot zijn recht komen. U bent Lees meer..

Uitnodiging

13 juni 2017

Als Schuitemaker dealer voor de Achterhoek/ Liemers, nodigen wij u van harte uit om de Loonwerk Velddagen te bezoeken. Woensdag 21 juni en donderdag 22 juni 2017 worden voor de vierde keer de Loonwerk Velddagen georganiseerd. Na het gebleken succes in de vorige edities, waarin het een waar loonwerkspektakel was, belooft de editie van 2017 Lees meer..

John Deere

6 juni 2017

Excursie John Deere fabrieken. Op 21 en 22 November 2017 organiseert Wolterink een tweedaags educatieve busreis naar de John Deere fabrieken. Het betreft de trekkerfabriek in Mannheim en cabinefabriek en het onderdelenmagazijn in Bruchsal. Dinsdag 21 november 2017 vertrek vanaf Wolterink Beltrum Bezoek aan trekkerfabriek in Mannheim. John Deere Fabriek waar ca. 3.000 mensen werken. Lees meer..

John Deere

11 mei 2017

Vandaag afgeleverd deze mooie, nieuwe John Deere 6135R trekker aan maatschap Te Molder- Mesland uit Mariënvelde.  Namens het hele team van Wolterink heel veel (werk)plezier gewenst.

Afgeleverd

2 mei 2017

Vandaag was het een Feestdag voor de familie Te Brake uit Meddo. De nieuwe John Deere 6105 MC trekker met John Deere voorlader werd afgeleverd. Gelukkig was het schoolvakantie en konden de kinderen mee naar Beltrum om de trekker op te halen. Op de terugweg mocht zelfs ieder kind om de beurt een stukje met Lees meer..