OVER WOLTERINK

Welkom bij Wolterink Beltrum. U bent bij ons aan het juiste adres voor landbouwmachines, tuinmachines en reinigingsmachines.

Wolterink Beltrum is al jaren het vertrouwde adres in de Achterhoek waar het gaat om de levering, advies en, reparatie onderhoud van nieuwe en gebruikte trekkers, hooibouwmachines, shovels en verreikers en andere werktuigen En ook voor grasmaaiers, kettingzagen, heggenscharen en andere tuin- en parkmachines.

Naast de levering van de diverse machines met het benodigde onderhoudsadvies zorgt Wolterink ook voor servicebeurten en reparaties voor een lange levensduur van uw machine.

Ook vindt u bij Wolterink vindt u een uitgebreide showroom en magazijn.

De klantenkring varieert van particulieren, professionals als hoveniers en andere groenverzorgers.

Wolterink B.V. te Beltrum is een technisch, specialistisch bedrijf op het gebied van landbouw-, tuin-, en reinigingsmachines. Zowel in handel als in onderhoud en reparatie. In al onze activiteiten streven wij naar een langdurige klantrelatie.
Met een eigen 24-uurs Servicedienst en staan wij voor u klaar, in geval van nood 24/7.

Kwaliteit, kennis, betrokkenheid en het bieden van totaaloplossingen – van machine tot onderdeel- vormen de basis. Wij leveren met name aan regionale partijen:

agrarische sector (loonwerkers, en boeren)
groene sector (hoveniers etc ),
industrie,
automotive,
detailhandel
en particulieren.
Wolterink is een familiebedrijf in Beltrum (Oost-Gelderland) met ca. 20 enthousiaste, vakkundige en professionele medewerkers


Waarom Wolterink ?

  1. Wolterink streeft naar langdurige relaties met klanten, leveranciers en medewerkers
  2. Kies voor Kwaliteit
  3. Service
    1. Service op locatie
    2. Eigen service dienst
  4. Vertegenwoordigers
  5. Familiebedrijf met geschiedenis
  6. Bereikbaar, ligging, laagdrempelig