Nieuws

Husqvarna

16 maart 2018

Bekijk hier online de interessante aanbiedingen van Husqvarna tuin & park machines. Met de Husqvarna voorjaarsactie 2018 begin je het jaar goed.  Wolterink Beltrum  heeft ook in het voorjaar van 2018 weer prachtige aanbiedingen op het gebied van park & tuin machines. Het merk Husqvarna heeft een flink aantal machines tijdelijk afgeprijsd tijdens deze voorjaarsactie om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te Lees meer..

100 jaar

14 maart 2018

Op 14 maart 1918 kocht Deere & Company voor 2,25 miljoen dollar de Waterloo Gasoline Engine Company. De Waterloo Boy met 12 pk werd de eerste trekker die het bedrijf produceerde. Het grootste succesverhaal in de agrarische machine industrie begon met de Waterloo Boy in de Verenigde Staten. Vandaag de dag is John Deere wereldwijd Lees meer..

Grasland demo

13 maart 2018

Grasland demo in Vreden.  Donderdag 15 maart as, vindt bij Vreden Duitsland een grasland- en ruwvoerdag plaats. Deze wordt georganiseerd door de Landwirtschaftskammer Nordrhein Westfalen. Één van de onderwerpen is graslandverzorging en doorzaaitechnieken. Ook komen er machines in actie, waaronder Güttler. Er is een ochtend- en een middagprogramma, na het programma is er gelegenheid om Lees meer..

Giant

12 maart 2018

Compacte wielladers winnen aan populariteit. Wielladers met een krachtbron onder 80 pk zijn in Nederland bezig aan een opmars. In het vakblad Bouwmachines stond onlangs een artikel dat Giant/ Tobroco een marktaandeel heeft van maar liefst 44%. Lees hier het artikel.

Aanbieding

8 maart 2018

Gierslang in de aanbieding! 6″: 4 meter of 5 meter ! Nú in onze shop te koop. Zolang de voorraad strekt.

Husqvarna Professional Roadshow

28 februari 2018

UITNODIGING: Husqvarna Professional Roadshow 2018 Husqvarna ontwikkelt zich op dit moment sterk op professional gebied. Denk hierbij aan o.a. de 500 series accu range, P500 serie frontmaaiers en de 500-series Automower®. Daarnaast de unieke professionele oplossingen zoals, Husqvarna Fleet Services, Automower® Pro en Husqvarna Financiële services. Tijdens deze dagen zullen we in gaan op de Lees meer..

Kuhn

27 februari 2018

Kuhn Voorjaarsactie: “Koop nu en betaal pas na 6 maanden”. Voor slechts 0,99%! De voorjaarsactie biedt u de mogelijkheid om per direct de nieuwe machine te bestellen. Pas 6 maanden later dient de eerste maandtermijn te worden voldaan. De eerste 6 maanden zijn dus geheel vrij van betaling! De totale looptijd is 30 maanden, waarvan Lees meer..

Giant shovels

13 februari 2018

Giant shovels nu met aantrekkelijke financiering.

Service Manager

7 december 2017

Wolterink Beltrum versterkt team met nieuwe Service Manager. Wolterink wil haar klanten optimale service bieden en een betrouwbare, solide partij zijn zowel voor klanten als voor leveranciers. De ontwikkelingen in de agrarische sector gaan snel: schaalvergroting, automatisering, GPS, drogestofmeting, etc. Het is een uitdaging om al deze ontwikkelingen goed te kunnen blijven volgen en daarop Lees meer..

Excursie

22 november 2017

Afgelopen week zijn wij met een aantal relaties op een 2-daagse excursie geweest naar de John Deere fabrieken in Mannheim en Bruchsal.  Het waren gewéldige dagen en de deelnemers waren super enthousiast. Het team van Wolterink Beltrum kijkt heel tevreden terug op dit evenement.