Nieuws

Husqvarna Professional Roadshow

UITNODIGING: Husqvarna Professional Roadshow 2018

Husqvarna ontwikkelt zich op dit moment sterk op professional gebied. Denk hierbij aan o.a. de 500 series accu range, P500 serie frontmaaiers en de 500-series Automower®. Daarnaast de unieke professionele oplossingen zoals, Husqvarna Fleet Services, Automower® Pro en Husqvarna Financiële services.

Tijdens deze dagen zullen we in gaan op de Husqvarna professionele producten range die van toepassing zijn in het groen onderhoud. De dag is opgedeeld in twee delen: een presentatie gedeelte over de Husqvarna Professionele oplossingen en een drietal workshops waarbij we ingaan op de Husqvarna producten range én toepassingen (zie workshop schema hier onder).

WORKSHOP 1 Husqvarna professionele maaioplossingen: Tijdens deze workshop gaan we in op de maaioplossingen die Husqvarna kan bieden en onder welke toepassingen P500 serie frontmaaier, PZ500 Zero-turn, en Automower® 500-series. Daarbij is het ook mogelijk om zelf te testen en te vergelijken.

WORKSHOP 2 Husqvarna professionele Accu range: we zullen uitleg geven over het Husqvarna 500 series Accu concept, inzet mogelijkheden en toepassingen. Testen is uiteraard een van de onderdelen om zelf te ervaren wat de mogelijkheden van accu  op dit moment zijn.

WORKSHOP 3 Husqvarna Professionele Bosmaaier / trimmer range: De focus zal tijdens deze workshop liggen op de opbouw van de range, verschillende maaigarnituren en uitleg over draagtuig afstellen. Ook hierbij is het mogelijk om diverse bosmaaiers / trimmers te testen en te vergelijken

PROGRAMMA HUSQVARNA PROFESSIONAL ROADSHOW:        

09.30 uur            Ontvangst met koffie
10.00 uur            Presentatie Husqvarna professionele oplossingen
11.00 uur            1e workshop ronde
12.00 uur            Lunch
13.00 uur            2e Workshop ronde
14.00 uur            3e Workshop ronde
15.00 uur            Einde Husqvarna Professional Roadshow

Aanmelden kan via goo.gl/h3GwqU speciaal voor professionele klanten.

Wij hopen u te ontvangen op één van onze Husqvarna Professional Roadshow dagen!