SERVICE

Voor alle onderhoud, reparatie aan machines wordt gewerkt door vakbekwame monteurs. Daarnaast worden wij ondersteund door de leveranciers van onze dealerschappen.

Flexibiliteit en bereikbaarheid

U kunt ons, in geval van nood, 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken. U wordt altijd telefonisch te woord gestaan en en wordt actie ondernomen voor een spoedreparatie of een onderdeel dat u dringend nodig heeft.

Werkplaats (vast en mobiel)

Door de beschikbaarheid van hightech hulpmiddelen zijn wij in staat om uw machines snel en vakkundig te repareren. Daarnaast beschikken wij over een aantal goeduitgeruste bussen die ook naar u toe kunnen komen.
service door wolterink beltrum

Diagnoses, gesteld door de computer, zorgen voor snellere reparaties

Met diverse diagnosesystemen hebben onze servicemonteurs direct toegang tot de elektronica van uw trekker of machine en kunnen zij u adviseren en direct helpen eventuele problemen op te lossen, zodat de machine zo snel mogelijk weer klaar is om aan het werk te gaan.

Onderdelenlevering binnen 24 uur

Wolterink Beltrum houdt een groot aantal onderdelen en accessoires op voorraad. Daarnaast zorgt een gecomputeriseerde, wereldwijde onderdelenorganisatie zorgt ervoor dat minder courante onderdelen ook snel bij ons zijn – meestal binnen 24 uur.

Flexibiliteit en vakmanschap zijn de  basis  van onze service.

Al jaren houden wij ons bezig  met het onderhoud en reparatie van

landbouwmachines,
tuin & park machines en
reinigingsmachines

De service wordt uitgevoerd door vakbekwame monteurs.  Voor u staan wij paraat om u te voorzien in onderdelen, onderhoud en reparatie.

Voor spoedgevallen,  zijn wij ook buiten de reguliere openingstijden bereikbaar voor eventuele storingen en/of dringend benodigde onderdelen.

Bel: 0544 – 48 17 37

Klik hier voor onze contactgegevens